Բերանի համով կարելի է որոշել, թե ինչ հիվանդություն ունենք - 11 Октября 2011 - Armenian Medicine
   
Կիրակի, 11.12.2016, 16:48
Բարև Ձեզ Гость
Գլխավոր | Գրանցվել | Մուտք
Բժշկություն
Գլխավոր » 2011 » Հոկտեմբեր » 11 » Բերանի համով կարելի է որոշել, թե ինչ հիվանդություն ունենք
17:35
Բերանի համով կարելի է որոշել, թե ինչ հիվանդություն ունենք



Բերանի համը շատ բան կարող է ասել մարդու առողջության մասին, դրանով կարելի է նույնիսկ նախապես ախտորոշել հիվանդությունը: Օրինակ` դառնությունը խոսում է լեղապարկի ու լյարդի հիվանդության մասին: Հնարավոր է , որ այդ համը կերակրափողի կամ էլ աղիքների ու ստամոքսի գաստրիտից լինի: Քաղցր համը շաքարախտի նշան է:

Աղի համը ականջի, քթի կամ էլ կոկորդի մասին է ահազանգում կամ էլ կարող է ջրազրկության նշան լինի: Թթվահամը` ստամոքսի խոցի կամ էլ ենթաստամոքսային գեղձի հիվանդության նշան է:

Ծծմբաջրածնի կամ էլ մետաղական համը կապված է գաստրիտի ու ցածր թթվայնության հետ, իսկ մետաղական համը կարող է լեղապարկի խնդիրների հետևանքով առաջանա:


Դիտումներ: 2128 | Ավելացված է: Vahe | Գնահատականը: 5.0/2
Միայն մեկնաբանությունները: 0
Անուն *:
Email:
Կոդ *:
Copyright MyCorp © 2016
Создать бесплатный сайт с uCoz